Popular Posts

Tuesday, May 31, 2011

heihopsti taas:)

Nonii, pole olnud aega siia kribadagi... No mida meil uut on? Egas nagu miskit erilist. Seda teavad juba kõik, et meie patroon ka meiega koos platsil tantsib... no vähemalt blogi lugejad. Tundub, et paljud ei saanud üldse aru, mis see "ka kaasa lööb" tähendab:) Söögid on kõik nüüd tellitud ja saabumise kuupäevad paigas.
Reedel meil siis veel suur suppide degusteerimine! Külalised EI OLE teretulnud:) Niigi vähe!
Homsest hakkab meie klipp ka ETV-s ja ETV 2-s tulema, loodame, et pääseme Piletilevi TOP-10-sse taas tagasi. Loodan, et tantsijad ise on ka kihutustööd teinud, kuigi praegused numbrid näitavad, et eriti mitte:(
Homme lähevad müügile ka peaproov-etenduse pääsmed, kuuldavasti nende vastu suur huvi. Loodame, et seetõttu kahe järgmise etenduse tribüünid nigelad pole... Kui homme viimased arved tasutud, siis saame ka näha, mitu inimest koos seltskonnaga sööb ja kes irdub. Eks oma valik, kuigi mina poleks sellist valikut üldse lubanud- kuskil mujal ei tehta seetõttu niipalju lisatööd. Aga tuletan meelde, et kel talongi pole, ei pääse nö simmanialale ehk söögitelki enne kui köögilett kinni! Praegu mõõdetakse veel kõik öömajade ümbruse parklad üle, et kindel olla, et kõik ilusti ära ka mahuvad. Kõikidele, kes linnas ööbivad või ka siin vaid proove teevad- meie ühine parkla on staadioni ja Mustvee maantee vahelisel parkimisalal! Keegi ei pääse kinnisesse tsooni üksnes seetõttu, et ta ilus, vana, noor, väsinud või suremas on! Kõikidel on konkreetne parkla- kui see ei sobi, omal vastutusel võite või raudteejaama lähedale parklasse panna. Aga seal me neid ei valva! Ja sinna lähevad hoopis bussid:)
Nii, täna pikemalt tööl, kui miskit meelde tuleb, annan teada!

No comments:

Post a Comment