Popular Posts

Saturday, June 11, 2011

Vabandused!

..jah, paraku läks nii, et kui aega veidi oli, siis polnud arvutit ja kui arvuti tuli, siis ei olnud rohkem aega:)
 Aga nüüd pole enam midagi muud kirjutada, kui et homme...(OIH), ei täna, on see päev siis käes! Kes on seda blogi lugenud, teavad, mis asi on käes. I Eesti Naiste Tantsupidu NaiseLugu. Nägin tükati läbitantsimist pealt ja, noh, mis ma ütlen- ilus Lugu ju... Ütlemata ilus lugu. Kui nüüd vaid tagumised naised veel nati eesmiste järgi rohkem joonduksid, siis oleks täiuslik! Ma usun, et etenduste ajal nii ongi! Peaproov-etendusel vaatavad kõik rühmajuhid ka veel asja läbi ja jõuavad vast veel enne kella 15 etendust sõnu peale lugeda:)

Peaasi, et naised ei unustaks seda peamist reeglit, mis on neil ka käepaeltel- Naerata... Sa oled ilus!
Minu eriline tänu Sulle, hea vabatahtlik, kelleta oleksime ikka vääääga-vääääga hädas! Igaks juhuks lisan ka kohe juurde, et üks vabatahtlik on ju meil lausa Saksamaalt! Homme küsin, mis mulje sellest peost ka kõrvaltvaatajana jäi. Ei olnud nagu meeleski seni küsida. Tõesti- hästi suured tänud!!! Tulite ju meile Eesti erinevaist paigust ja olite väga tublid!
Ei saa jätta kiitmata meie patrooni!!! Mina ikka lausa imetlen, kuidas Evelin Ilves niimoodi hommikust õhtuni kõik proovid kaasa tegi- kõik viimseni, ja tantsusamm on tal ju väga ilus. Mõned netiselajad ei suuda mitte oma piiratust näitamata jätta ja arvavad, et Evelin trügib igale poole. Siirelt hea meel, et Evelin NÕUSTUS seda pidu koos meiega tegema. Siiralt usun, et oma kustumatud mälestused kogu eluks sai ka tema!
Aga nüüd veel korraks magama, et homme kõik sujuks.
Olge tublid, naised! Kolm etendust- rahvariided- kuum ilm- jne--- Te olete vapustavalt vaprad!!!!!

No comments:

Post a Comment